heartbeats


hm..

Det finns inte så mycket att skriva längre. Det har blivit mycket lugnare nu för tiden. Både på vardagen och på helgerna. Men snart är det jullov och då tror jag att det blir lite mera fun. Men tills dess så får ni nöja er med det som jag skriver.
Kom hem från boxningen för inte så länge sen. Jag säger bara en sak. Tränaren är hel skön :D.
Det var inte lika jobbigt som förra gången, jag har antingen blivit mer vältränad eller så fick vi inte göra lika mycket denna gång. Det beror någ lite på båda sakerna skulle jag tro.
Nu hade jag tänkt att ta något att äta och lägga in min absoluta favorit låt. Kunde inte ta den riktiga videon från youtube så det blev den här tråkiga saken istället.


/Catte

14 december... grattis till Elodie och Miich.

Oj oj oj, inläggen blir bara färr och färre nu för tiden.
Först och främst vill jag bara säga grattis till Michelle och min lilla kusin Elodie <3
Helgen har vart väldigt lyckad. Tänker inte gå in med detaljer på vad jag har gjort. Det skulle ta för lång tid.
Men igår spenderades kvällen hos Michelle och jag tror att jag laddar upp bilder... När jag får några.
Hade i alla fall jätte trevligt så tack till Michelle och alla andra underbara människor som var där.
Idag vaknade jag klockan ett och sen dess har jag inte gjort något alls. Eller något vettigt. Nu sitter jag här och spelar 
KH - Scream om och om igen. Den låten är grym.

/Catte

091208

Dagen vill jag inte ens prata om, allt var tröttsammant och allmänt jobbigt. Mitt dumma knä vägrar läka och jag har fortfarande inte fått tid hos en läkare än! God dammit, jag får tusan inte spela försen jag kollat upp knät. Men jag tror ändå att jag går och kollar  in träningen ikväll. Har inget plugg över huvud taget för en gångs skull. Det känns skönt... men när jag hade det hade jag i alla fall något att göra. Nu ska jag fixa en spelningslista till ipoden och lite sådant..
Här får ni dagens låt.





/Catte

decode

Okej, så vad har jag gjort idag. Det som räknas är nog klassbesöket till ungdomsmotagningen där jag höll på att somna. Och sen So prov där det gick helt okej, jag har alltid svårt att formulera mig skrivtligt när det kommer till ämnet så jag kanske ska gå igenom några frågor muntilgt också. Men man får ta det som det kommer.
Jag börjar tröttna rejält på Värmdö just nu. Det har inte hänt något här men efter att ha åkt in till stan varje dag i 2 veckor på praoen så känner man sig liiiiite fångad när man kommer tillbaka till skolan. Men det är bara 1,5 halvt år kvar nu. 
Hela helgen är uppbokad i alla fall så nu har jag något att se fram emot. På fredag ska jag vara med Vilma och Caisa. Ska dra mig ut till Ingarö och slagga hemma hos Vilma. Sen på lördag så ska jag hem till Michelle på kvällen. Och så hade jag tänkt att klämma in ett besök på Scandic någon gång i veckan. Men jag får se hur det blir med det.

Btw, var det någon som såg Britney: For the record i lördags? Jag såg den och mina åsikter om henne har förändrats en hel del sen dess. Så om ni inte såg den. Gör det.




/Catte

wooops.

det var visst lite över en vecka sen jag skrev sisst. hehe, förlåt.
Men till min ursäkt så är det faktist jul nu och det finns inte så mycket tid över för bloggandet.
Och så har jag faktist inte haft något interessant att skriva om.
dagen ska spenderas med pluggande. har so prov imorgon och proven där brukar alltid vara väääääldigt svåra.
och så måste jag skriva en nyhetsbevakning och göra no läxan men det tar jag ikväll för det brukar alltid gå  snabbast då.
Inga löften nu men jag tror att jag kanske bloggar ikväll.

/Catte

RSS 2.0