WTF

Hello bloggen, Kommer nu att skriva ett rätt så meningslöst inlägg. Men jag menar, vilket av mina inlägg är inte det? Nu är det ungefär en kvart kvar tills SATC börjar och det hade jag tänkt att se på. Men tills dess har jag ingenting bättre för mig än att sitta här att skriva. Caisa har världens migrän attack men vi sitter ändå och sms:ar lite smått. Människan sägar att hon tydligen behöver magpumpas. Några grejer som jag inte tog upp tidigare under mitt ''dagens'' inlägg var ett samtal som ehum. Let's call them S och O. Michelle du vet vilka jag menar. Dom satt och diskuterade full body - vaxning medans jag och Michelle sitter och garvar ihjäl oss. Det var en trevlig stund på dagen. Det och när Mitchi och Isaura försökte ta en innebandy boll ifrån mig. Dom lyckades flera gånger men jag vann the final round ;D
Nu sitter jag och checkar lite på youtube och har helt plötsligt kommit in på en låt av Madonna, och jag har ingen aning om hur.


/Catte

hello friends

Är det bara min blogg som är seg eller är era också det? Jag kan inte ens kolla min statistik för att det tar för lång tid att ladda upp. Dagen gick No:n imorse blev intsälld men det fick inte vi reda på försen vi hade kommit till skolan och suttit och väntat som fån i 20 min, så i ställlet för sovmorgon fick vi sitta i skolan/ekvallen och hänga. Jag hoppade över idrotten idag för att jag fortfarande känner mig lite krasslig och att göra beep test då är nog inte speciellt trevligt. Resten av dagen/kvällen har jag ingenting inplanerat. Och nu har jag ingenting att skriva. Dagens låt blir Toploader - dancing in the moonlight.



/Catte

I'm sick

Ingen skola blev det för mig idag. Igår kännde jag mig riktigt illamående och det höll i sig idag. Så fram tills klockan 16.30 Har jag kollar på lords of dogtown. En av mina favorit filmer och så har jag kollat lite på TV. Jag lyckades kolla lite på våra bästa år och jag måste verkligen säga att manusförfattarnas fantasier börjar gå lite överstyr. Jag sätter på trean och så ser jag hur en snubbe står och snackar om att han har förlorat sin fästman och sin son, snubben visar sig vara Sami. Sami är en av dom tjejer som har vart med i serien sen den började... och nu är hon kille! Det är bara sjukt. Sen 16.30 var jag tvungen att gå till mina småkusiner för att vara barnvakt och det är alltid trevligt att träffa dom. Dagens låt blir sonic youth - superstar, en låt som jag tror att dom flesta av er inte kommer att tycka om. Den är väldigt egen, jag kan inte riktigt förklara den så om ni vill får ni lyssna på den. Annars inte.




/Catte

Tisdag.

Schuuuul flöt på bra tills på slutet då jag mådde riktigt illa. Och jag känner mig fortfarande riktigt kass så sorligt nog tror jag att jag måste hoppa över träningen ikväll. Juste, på morgonen då vi hade skridskor träffade vi på ett par ''bekanta''. Ni vet dom där små barnen som jag berättade om för två veckor sedan, som hade attackerat oss på isen? Dom kom idag igen. Som tur var så var det bara några av dom som var med från förra gången och den här gången hoppade dom inte på oss utan störde bara när vi försökte spela fotboll. Eller jo, dom pucklade på Michelle lite men inget allvarligt som förra gången :P Nu ska jag göra min So läxa och lyssna lite mer på musik. Återkommer nog ikväll om jag har något att skriva om eller om jag orkar. Dagens låt blir Robert Pattinson - Let me sign.



/Catte

utmaning

Fick den här utmaningen av Michelle för några dagar sen så det är nog dags att göra den...

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Michelle

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. ·
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. ·
I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

-Jag hatar fjärilar, dom är så jäkla äckliga.
-Har typ hela min framtid inom ''plugg'' planerad. Jag vet vad jag vill och vad det krävs för att få det.
-Till skillnad från dom flesta tål jag inte Jonas Brothers.
-Varje gång jag rammlar, halkar, går in i någon eller liknande säger jag WHOPPAAA
-Är besatt av skor.
-Får alltid tårar i ögonen av att lyssna på Chris Daughtry - home
-Hatar värmdö
- ?

Dom flesta har nog redan gjort den här, så jag utmanar dom som vill göra den en gång till eller inte har gjort den.


Och nu har det äntligen blivit dags.

Kom hem för si så där 45 minuter sen efter att ha varit inne i stan på en liten shopping runda. Men det kommer vi till snart. Dagen har varit väldigt bra. Började med en extra lång sovmorgon eftersom lärarna skulle ha ett möte. Sen flöt dagen på bra, franskan gick ovanligt bra. Jag hade lättare att lyssna och göra uppgifterna. Vi fick också sluta lite tidigare eftersom Nina hade ont i huvudet. Sen bar det som sagt in till stan med Alice där vi kollade runt lite i Souk, h&m, urban outfitters mm. Alice köpte ett par skor (jag har ett par likadana) på h&m och jag köppte en blus och en sonic youth t-shirt på ub. Nu sitter jag och väntar på att SATC ska börja. Dagens låt bli Ron Pope - fireflies.



/Catte

meteora

Jag orkar inte skriva något egentligen. Jag tror jag håller på att bli sjuk, ont i halsen har jag och orkar ingenting. Så ni får nog ett inlägg imorgon.

Tjollahopp.

Kom hem från träningen för ett tag sen, det gick väll sådär kan man säga. Vissa övningar gick bättre än andra. Nu sitter jag bunkad framför let's dance och känner mig allmän fet och osmidig. Det var en snubbe som kom och hjälpe oss att skjuta bättre på innebandyn. Även fast det inte funkade så bra för min stela klubba så gav han väldigt bra råd för att förbättra sitt slagskott. Och tro mig, det behöver jag. På tal om let's dance, inte för att jag skulle göra ett speciellt bättre jobb än dom men jag tycker verkligen att dom flesta suger. Dagens låt blir Joss Stone - You had me. Egentligen tycker jag inte om låten men av någon anledning hakade jag upp mig på den idag...



/Catte

Träningsdags

Ska snart börja göra mig i ordning till träningen ikväll. Ser verkligen fram emot att springa lite. Dagen har vart rätt så lugn. provet gjordes idag, så ni kan vara lugna nu jag kommer inte få några oönskade damputbrott pga plugg under en närmare tid. Jag tror det gick helt okej. Kommer i alla fall bli godkänd. Men nu tänker inte jag prata om det här provet igen försen jag har fått tillbaka det! Just nu har jag inte något mer att skriva. Jag återkommer antagligen ikväll, imorgon eller på söndag. Då har jag antagligen lite mer att skriva om.

/Catte

ännu mera plugg och klagomål.

Nu kan jag nästan allt. Förutom dom 2 viktigaste sakerna. Och jag orkar verkligen inte plugga in det nu, ta mig fan det får bli en sista minuten check imrgon på lunchen några minuter innan jag går in i klassrummet och gör det där onda provet. Jag tänker inte låta kolets kretslopp och flis sänka mitt No betyg till ett G. Då jäklar ska ni få se på utbrott kan jag säga er.


No till Elin

En fördel med att använda Biobränslen istället för fossilabränslen är att koldioxidhalten som biobränslena släpper ut är samma mängd som växterna tog in under deras levnadstid.

Det är inte speciellt mycket men det är den enda fördelen jag har pluggat in.

Torsdag

Mitt huvud gör ont efter överansträngning. Jag har suttit och försökt att trycka in all No i skallen den senaste 1,5 timmen. Nu behöver jag bara lära mig kolets kretslopp och en fördjupning om ett biobränsle. Sounds like fun, doesn't it? Jag borde nog träna på att balasera en reaktionsformel när man förbränner ett kolväte också, har gjort en men den är nog helt fel. Om ändå Elin var här och hjälpte mig... Aja, jag får hoppas att allting sitter kvar tills provet imorgon vilket jag tvivlar på att det gör. Hur har er dag varit? Min har vart lite blandat. Bråk, bråk och åter bråk säger jag bara. Visst är det slöseri med energi? Ett + idag var att jag fick sluta lite över ett och det känndes skööööönt. Fast jag kunde lika gärna stannat kvar i skolan med tanke på att man ändå måste plugga ut sin hjärna sen när man kommer hem. Men nu är det sista kvällen på några veckor som man måste göra det, så det är bara att bita ihop!




Videon är inte den riktiga, det är bara någon random snubbe som har gjort en egen XD

/Catte

French frog

Det är något med franska läxor som gör mig väldigt arg inte trodde jag att träna glosor till ett språk skulle kunna få fram önskan att kunna slå till någon på käften...

till headern Elin

 

 
 


Inga pingviner på denna sydpolen.

Dagen spenderades inte i skolan (WOHOOO) utan på sydpolen, badhuset för er som inte visste det. Jag hade det riktigt trevligt med Michelle och Isaura, vi var dom ända åttorna som följde med dit. Resten av gruppen bestod främst av -96 -.- Det blev jävligt mycket garv och jag undrar vad folk som såg oss under lunchen trodde om oss. Några 14 åringar som sitter och skriker, garvar, sjunger Transformers, grimaserar. Aja, jag skulle i alla fall inte kunnat hålla mig från garv om jag hade sett några bete sig som oss. Men det är såna vi är, och det är underbart. Det var också än väldigt underlig man som typ inte kunde snacka som följde efter oss under dagen. Ännu ett skäl att börja garva så fort man kollade bakåt. Tack för dagen tjejer, ni betyder <3 Som ni kanske såg i mitt tidigare utbrottsinlägg så har jag spenderat den mesta tiden här hemma med att plugga. Inte så mycket den senaste timmen. Jag behöver fråga Leena lite frågor + att jag inte får in någon No i skallen. Så what's the point om det inte fastnar. Det blir ingen dagens låt idag utan jag lägger in tre bilder på mig, Michelle och Isaura.

  

/Catte

blööööööhuuu

Why, oh why? Nu sitter jag och pluggar ännu mer No och det har jag gjort i kanske en halv timme. Nu har jag 2 timmar kvar på dagen som jag kan ägna mig åt pluggande. Och jag kann kanske 25% av det man ska kunna av G delen om inte mindre. Varför ska jag lära mig om kolets kretslopp. Allmänbildning ofc. Men jag kommer glömma bort det här så fort provet ligger tryggt i Leenas mapp och jag har gått ur klassrummet. Nej nu j'klar har jag fått upp krafterna lite med en Smoothie, tillbaka till pluggandet. Jag ska för tusan ha minst ett VG. Återkommer mer ikväll.

/Catte

Skridskor och ET

Har för några minuter sen kutat och lämnat Elin vid bussen och nu sitter jag och kollar på när Barack Obama svär den där president- eden och håller ett tal. Jag säger en sak och det är att snubben kan snacka. Fram till nyligen har jag och Elin från klockan fyra suttit och käkat BJ och pluggat NO, hann göra alla instuderings uppgifter förutom den sista. Dagen gick jätte snabbt och jag har nästan ont i magen efter att ha garvat så mycket. Mest från Elevens tid då jag och Isaura kom på ''bra'' affärsider och hade det skoj. Det ända jobbiga idag har nog vart svenska och engelska lektionerna då man höll på att stekas ihjäl i klasstummet. Och att det blev lite bråk mellan vissa, jag var inte inblandad men sånt påverkar ju ändå stämningen och även fast jag föredrar vissa mer än andra. Ni som jag umgås med förstår vilka jag syftar på så har jag nu insett att även om jag inte tycker om dom så finns det dom i klassen som gör det och ett val som kan vara bra för sig själv kan vara dåligt för någon annan. Men jag förstår vad allt kommer ifrån och jag håller med. Okej, nog om det. Ikväll har jag innebandy träning och det ser jag fram emot. Var inte på träningen i fredags eftersom jag var på bio, och dom senaste två träningarna jag varit på så har jag stått i mål. Och nu känner jag att jag verkligen behöver springa. Jag ska försöka slänga in ett inlägg efter träningen eller imorgon innan jag drar hemifrån men vi får se om jag hinner/orkar. Only time can tell. Dagens låt blir The Killers - Smile like you mean it.



/Catte

Twilight

Jag fick just ett extremt sug och längtan efter Twilight filmen, så jag laddaden ner den. Kvaliten är sämst men jag sitter ändå och kollar lite på olika vackra klipp med Bella och Edwars. Just nu har jag också fått ett beroende av Bella's lullaby. Om ni inte har sett filmen än, dra er till närmaste biograf och gör det. Den är underbar. Viss, böckerna är mycket bättre men jag tänkte inte filmen som boken och båda är bara helt underbara.


Matchar inlägget

I am booooooooooooooooooored, och har ingenting att göra.


Matchar inlägget

I am booooooooooooooooooored, och har ingenting att göra.


Live from the kitchen

Nu är det måndag igen, och det betyder ju att en ny skolvecka börjar. Så denna dag är nog inte en favorit för dom flesta. Rätta mig om jag har fel. Men jag tycker ändå att skolan är helt okej på måndagar. Väldigt få ämnen så timmarna går rätt så snabbt ändå. Vi hade plel som start som vi alltid har på måndagar 09.15, där började Kicki babbla om alla brott som vi kan bli anmälda för. Bara pga att det hade vart några vänner till elever som hade vart på skolan i fredags, men man får tydligen inte vara på skolan om man inte är anställd eller elev. Dom hade i alla fall vägrat gå därifrån (Vem tusan vill vara på min skola frivilligt om jag får fråga?) Så polisen hade kommit och hemtat dom. Jag tror att dom flesta inklusive jag inte lyssnade på vad hon sa. Matten och No:n behöver jag inte nämna men på franskan var jag sååå nära på att somna, men jag lyckades hålla mig vaken med mycket hjälp från Michelle och Caisa. På So:n hade vi fn konferans där vi representerade olika länder med befolknings kriser. Det var rätt så kul och man fick en rätt så stor chans att få fram sina åsikter. Efter det slutade jag och drog hem. Sen dess har jag kollat lite på TV och nu bakar jag scones och varm choklad. Dagens låt blir Aerosmith - dream on.



/Catte

If there' s a shoe - heaven, I could die right now

Okej jag vet att jag skulle skriva om vad som hände igår och så men det skulle ta sån oerhört lång tid och det orkar jag faktist inte med. Men jag säger så här, ännu en fullt lyckad helg med galenskaper och flumm som jag aldrig kommer att glömma. Idag åkte jag hem tidigt från Vilma för jag skulle in till stan med pappa och kolla i affärer. Jag fick med mig ett par skor hem med ungefär 1 dm kil klack på, så mina mini fötter i storlek 36 ser verkligen petit ut i dom. Och en vanlig svart cardigan från gina tricot. Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle på en liten spelning @ kulturhuset, lava men jag mår rätt så illa och har plugg att sköta. Dagens låt blir The Knife - Is it medicin.



/Catte

lördag kväll

Skriver om allt imorgon istället... Jag måste platta min systers hår innan jag ska dra och sova hos Vilma. Men ni får i alla fall dagens låt. Markus Krunegård - Hjälp.



/Catte

Saturday afternoon baby

Vaknade rätt så tidigt idag, det måste ha vart runt sju. Men jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen tills det kom ljus genom fönstret. Så jag kom väll upp runt 08.20 eller lite tidigare. Sedan dess har jag duschat, fixat mig och käkat. Och nu har jag absolut ingenting att göra till klockan 16.00 då jag ska träffa dom gamla brudarna från forna 6b. Och min lilla mullvad har blivit sjuk så hon kommer inte att dyka upp. Det är synd, jag har inte träffat henne på över en månad och då hade vi inte ens planerat att ses. Vi tjejer ska typ ta en fika på dellan i centrum och efter det så ska jag umgås lite med Vilma och Caisa. Vi får se vad vi hittar på. Jag slänger nog in ett inlägg ikväll med förhoppningsvis lite bilder och dagens låt. Har bara lysnat på Kent hittills.

/Catte

Friday I'm in love

Det här inlägget kommer lite sent men det får ni stå ut med...
Dagen gick som smort har jag för mig, jag har väldigt dåligt att komma ihåg saker precis när dom har hänt men sen någon månad senare så poff, är det solklart vad som hände. Skolan behöver jag inte prata om. Ni borde vid det här laget veta att jag hatar franska lektioner (dock hade jag ingen idag) och att jag spenderar dagarna med ett gäng galna människor :D Slutet på dagen var ganska sorligt där det blev ett hejdå. Men sånt är livet. efter skolan gick jag hem snabbt och fixade mig innan jag åkte in till stan och träffade min syster. Vi gick runt och kollade på lite affärer, jag hittade ett par urgulliga skor och en tjocktröjja. Tjocktröjjan kommer jag att köpa men jag vet inte hur jag gör med skorna. Jag vill verkligen ha dom men jag har lite av ett överflöd nu för tiden... Sen mötte vi upp mamma och så gick vi och käkade på tacobar innan vi gick på bio och såg bröllopsduellen. Jag tyckte att filmen var jätte bra och jag rekomenderar den verkligen. Den är ju rätt så förutsägbar men sånna filmer kan vara sköna att kolla på ibland. Dagens låt blir coldplay - talk. Och det var allt för mig, ha en trevlig fredagskväll.




/Catte

Nu blir inlägget skrivet

Nu mår jag mycket bättra än förut. Jag har fortfarande lite ont i magen men annars är det bra.
Dagen var ganska lyckad. Torsdagar är nog våran kortaste dagar + att jag har en underbart lång lunchrast som tar upp väldigt mycket av skoldagen. Det hände inte så mycket men jag hade roligare, till och med mer än vad jag brukar ha. Så tack ni som förgyller min dag.

/Catte

Snabbis

Jag orkar inte skriva just nu, min mage gör ont som tusan och jag känner mig lite smått yr. Jag återkommer antagligen ikväll om jag känner mig lite bättre. Men ni får i alla fall dagens låt. Takida - reason to cry. Jag har alltid föredgragit den låten över curly sue, jag tycker den är mycket finare och jag tröttnar inte på den lika lätt.




/Catte

.

Everything about you is how I'de wanna be,
Your freedom comes naturally
Everything about you resonates happiness,
Now I wont settle for less.
Give me all the peace and joy in your mind.
Everything about you pains my envying,
Your soul can't hate anything.
Everything about you is so easy to love,
They're watching you from above.


Nice Caps


090114

Dagen var ganska lugn. Det var jäkligt glest i klassrummet och det känndes väldigt tomt utan alla. Men Steffie var i alla fall tillbaka :D Vi hade våran första hemkunskapslektion för den här terminen idag. Och som tur är hade vi Gittan istället för Lisa som lärare, jag och Caisa lyckades bränna riset och om inte Linnea och Steffie hade nämnt att det luktade bränt skulle vi nog inte ha märkt något. Allt var lugnt tills på slutet då vi skulle diska. Då killarna började snärta oss. Så jag och Caisa blev intryckta i ett hörn men vi kom loss till slut och kämpade tillbaka. Har ingenting mer att skriva, det hände verkligen inte så mycket idag. Dagens låt blir James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings




/Catte

090113

Det som är mest värt att nämna som hände idag var i morse då vi hade skridskor på idrottslektionen nere på ekvallen. Lektionen var lugn förrutom dom 10 sista minutrarna då det var fri åkning. Det började med att Beccuut blev attackerad av 15(?) styckna dagispojkar som jagade henne och hoppade på henne så att hon ramlade ner på marken. Alla garvade och så för det såg ju helt sjukt ut. Men sen när vi försökte hjälpa henne upp så delade dom på sig och attackerade alla. det var som black sheep fast nu var det barnen som had fått i sig något som gjorde dom agresiva. Men jag måste erkänna att det var lite roligt. Synen av 75 cm långa pojkar som attackerar 14 åriga tjejer är inget man ser varje dag.
sen flöt väll dagen på som vanligt antar jag. det var rätt så många som var sjuka och Michelle gick också hem under dagen, tråkigt tråkigt. Idag så fick jag också lite sms från vännen som jag nämnde i det tidigare inlägget. JAG DÖR!
Ikväll så är det träning vilket jag verkligen ser fram emot, och Steffie om du läser det här i tid. Kan inte du komma och kolla även fast du är sjuk!? SNÄLLA! Och Elin du med för den delen!
Dagens låt blev Muse - Supermassiv black hole



/Catte

Yesboooooooox

I found it! I foundilifound it! Jag har äntligen hittat ett ställe där man kan löpa min älskade new money keps, och på rea dessutom. Från 499:- till 199:- Men även om jag älskar den och tycker att den är grymmt snygg så har jag inte bestämt mig för om jag ska köpa den eller inte. Jag skulle troligtvis inte använda den så jätte mycket. Keps är trots allt inte riktigt min grej...



/Catte

090112

Oj nu vart det ett tag sen jag skrev sist och nu har jag lovat Michelle att jag skulle skriva ett inlägg.
Helgen har vart grym. Bortsett från att man gjort bort sig lite smått. Hur jag gjort bort mig tänker jag inte nämna här. Det började med match på lördagsmorgonen. Vi var bara 8 pers som spelade så det var 1 avbytare för varje position. Det tog inte precis lång tid innan alla var skit trötta och Tungelsta ledde med 1-0, men vi fortsatte kämpa ändå och jag måste säga att vi var grymma! Några minuter in på andra halvlek så kommer resten av vårat lag som har spelat match i Älvsjö och spelar med oss. Det slutade med att vi vann 2-1. Snacka om gjäldje. Har nog aldrig sett hela laget så exalterade förut. Sen på kvällen sov jag hos Caisa med Steffie. Och hur kan man inte ha kul med dom två tjejerna!?
På söndan gjorde jag inte så mycket förutom att vila och läsa.
Idag så var det måndag, jag har börjat tycka om måndagarna i skolan eftersom dom faktist är ganska lätta att ta sig igenom. På franskan hade vi våran SYV som vikarie och då fick jag veta att min arbetsvägledare som jag hade haft under praoen hade skällt ut henne! Haha. På väg ut från franskan träffade jag på en... ehum vän? som jag inte väntat mig att se. Jag och Caisa går snabbt därifrån och garvar, men sen så började jag och människan ändå att snacka. Om du kommer till skolan imorgon Steffie så kommer du att få ett gott skratt när jag berättar om vem det var och vad den sa...
Efter skolan så åkte jag och Caisa till Mölnvik för att hämta ut våra biljetter till MK den 1/2 och tog en brugare på donken. Caisas nya beroende. Nu sitter jag hemma och kollar på top model 10. Så nu är det dags för mig att stänga av datorn, men innan det så får ni dagens låt. Kents nya på drift som också är med på den nya friends reklamen.




/Catte

Månadens vill ha...


080109

Idag var dagen skolan började. Jag vaknade och hade världens magknip men jag gick upp och gjorde mig i ordning ändå och begav mig mot ekvallen. Då började jag må lite bättre och jag kände mig riktigt fine under idrotten. Efter det hade vi lunch, någon tomatsoppa med pasta. Usch, enligt mig. Sen hade vi franska och då fick jag skit ont i magen igen så jag bestämmde mig för att dra hem. Som vanligt när någon drar börjar killarna hålla på och kalla en för skolkare men det gör ju inte så mycket. Skolkare är ju inte precis ett sårande ord. Sen jag kom hem har jag äntligen skickat iväg dom där meljen, men en gick inte att skicka så jag blev lite pissed. Sen så har jag kollat lite mer Veronica Mars och lyssnat på musik. Här får ni dagens favorit,



/Catte

tisdag - onsdag

På Tisdagen åkte jag runt 2 tiden till Mölnvik och träffade Isa, Steffie och Linnea inne på donken. Vi väntade på att Elin och Caisa som skulle komma lite sent så vi gick till Siba där Isa skulle handla batterier och sedan till Ica där jag köpte lite nödvändiga varor. Sen så kom dom runt 3(?) tiden. Då gick vi runt lite och åkte ner till centrum eftersom vi inte hade något bättre för oss + att det började snöa och blåsa som in i helvete och det inte fanns någon stans att sitta inomhus i mölnvik... Sen så splittrades vi och jag och Caisa drog oss hem till mig.
Vi placerade oss framför datan med chips och kakor. Sen så ville Caisa ha godis så då var det tänkt att vi skulle till godisboden, men det slutade med att vi hamnade hos Vilma och drack kaffe. Och sen så följde Vilma självklart med mig och Caisa tillbaka till mig där det vart mycket flumm och snack. Natten var jäkligt mysko, hahah orkar inte skriva varför.
Nu idag så kollade vi på Veronica Mars marathonen som gick, det programmet är grymt! Vi började se på black sheep men den sög så vi stängde av. Innan dom gick runt 18.45 så hann jag laga hot cakes så vi käkade det och då började vi snacka om olika skrik som vissa gör, Vilma började berätta om att hon alltid skriker när typ hönsen på hennes farmors gård flyger mot henne så jag får världens skratt anfall precis när jag tagit en klunk vatten som då hamnar i fel strupe. Det var inte kul med tanke på att jag höll på att kvävas samtidigt som jag inte kunde sluta skratta.
Nu var det tänk att jag skulle skicka iväg två melj... trots att jag nog skulle skicka iväg den ena för över en månad sen så tror jag att jag väntar tills imorgon ändå. En dag till skadar väll ändå inte, eller?

/Catte


Frågor

1. Vilken svordom använder du mest? jävlar, fan, helvete
2. Äger du en iPod? skulle inte klara mig utan, så jag
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 45 min eller 1 h innan jag drar hemmifrån
4. Hur många resväskor äger du? vet inte riktigt...
5. Använder du flip-floppar? nää
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Det vet mamma och pappa... men inte jag
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det är olika.
8. Vilken var den senaste filmen du såg? 13 snart 30
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? kompis. Men det finns stunder då det känns bättre att vara med sin egna familj. Men någon random barnfamilj vill jag jue inte umgås med.
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? öka mitt beroende, skor.
11. Har någon någonsin kallat dig lat? syster, men det är hon som är det.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Markus Krunegård
14. Vilket är världens bästa band just nu? det finns för många
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Det tror jag inte.
16. När var senast någon stötte på dig? hahhahhahaha. typ igår på väg in till stan för att träffa syster.
17. Vad åt du till middag senast? räkor
18 Använder du huvtröjor? ja
19. Kan du vissla? Bara  ibland
20. Vem var den senaste som ringde dig? Caisa
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? pop expressen
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? säkert
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? är det typ Gustavsnberg?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? ja
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? enormt
26. Hur många syskon har du? en syster
27. Är du blyg inför det motsatta könet? inför en i det motsatta könet.
28. Vilken film kan du alla replikerna till? ingen
29. Äger du några popband t-shirts? nej men rockband.
30. När flög du senast? hem från spanien
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? fyra
32. Läser du för skojs skull? ja om jag har någon bra bok
33. Pratar du några andra språk? Än svenska? engelska
34. Diskar du din egen disk? oftast
35. Har du gråtit offentligt? ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? nej
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? vill ha i tungan eller naveln + ska tatuera in något mellan skulderbladen och på ena höften
39. Tycker du att killen ska bjuda på första dejten? det spelar ingen roll för mig.
40. Kan du kasta macka? det tror jag inte att jag kan
41. Har du någonsin varit på Jamaica? nej, men dit ska jag innan jag fyllt 30
42. Vad har du med dig in på bion? folk
43. Vem är din favoritlärare och varför? Nina, roligaste ämnet
44. Har du dejtat någon av en annan religion? det är inte precis det man snackar om i ett förhållande så jag har ingen aning
45. Vad har du för väder? kallt och tråkigt. Jag vill bannemig ha regn
46. Har du en blogg? dahh
47. Vilket är ditt favoritämne? So och bild
48. Gillar du att flyga? ja men inte med ryanair.
49. Vilket personlighet är ett måste hos en partner? lugn
50. När sov du senast på golvet? några dagar sen.
51. Vilken är din favoritdrink? vet inte
52. Gillar du din boendesituation? nej
53. Vilken är din mammas hemstad? Iriga
54. Din pappas hemstad? Stockholm
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 3 men sover alltid mer
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? inte på senaste tiden
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nope
58. Vilken är din favoritfrukt? litchi eller mango
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper?
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15 om 4 månader (!)
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej
62. Tror du på liv på andra planeter? orkar inte bry mig om sånt
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? det vill jag inte prata om
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? man
65. Vad var det senaste du åt? ostbågar
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? det beror inte på hur människan är.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom har nog nämnt det någon gång men jag har glömt bort.
68. Gillar du senap? ja.
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? andas. och typ olika grejer.
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? självklart
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Pölsa i smala Sussie.. hahahahah driver
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? har aldrig shoppat där
73. Tycker du om att krama folk? viss folk
74. Skulle du säga att du är trendig? tänker inte så mycket på sånt
72. Äger du en digitalkamera? aa
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? flera som jag inte kommer ihåg
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? det beror på vem det är
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? typ new moon
76. Tycker du att du är attraktiv? det kan jag inte påstå
77. Vad är du allergisk mot? nothing
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nää
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? enligt mina föräldrar, Samuel
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? Nya Norton
81. Vilken är din favoritrestaurang? Vet inte
82. När badade du i en pool senast? i Madrid
83. Har du varit med i någon skolpjäs? Nej, vad jag vet har inte våran skola sådant. Vi har inte råd
84. Hur många barn vill du ha? 2
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? country
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? minderårig
87. Har du åkt moped någon gång? yes
88. Har du busringt någon gång? ja
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? singapore eller filippinerna
90. Kan du alla orden i nationalsången? nej
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? ja
92. Kan man vara vän med sitt ex? ja om man vill
93. Vad har du i din väska? paraply mm..
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? borstar tänderna, stiupps
95. Vad lyssnar du på nu? Doves
96. Vad ska du göra nu? gå till vardagsrummet
97. Vad heter din mamma och pappa? Juvy och Mats
98. Hur många kusiner har du? är typ släkt med halva jordensbefolkning så för många att kunna räkna.
99. Varför gör du det här testet? Har inget bättre för mig just nu...
100. Hur mycket är klockan nu? 23.19

woopsy daissy

Oj, nu har det gått en jäkla tid sen jag skrev sisst. Jag vet inte riktigt, bloggandet är nog inte för alla. Men jag ska i alla fall försöka skriva mer nu när skolan börjar på torsdag. Men det vill jag inte tänka på.
Nu var det väll ungefär en månad (!?) sen jag skrev. Och vad har hänt sen dess. Mycke men ändå ingenting. Det är nog mest saker som har hänt inombords, tankar och känslor som har ändrats och saker som jag inte vill skriva om i bloggen. Annars har det väll vart som vanligt. Vänner, lov, julafton, nyår, mellandagsreor. Lovet har varit lugnare än vanligt. Tiden har flygit fram och till skillnad från vanligt så har jag inte haft någon koll på dagarna eller tider. Bortsett från dom gånger jag haft planer. Imorgon ska jag i alla fall träffa Caisa och hon ska slagga hos mig. Det var några dagar sen vi sågs och det är väldigt ovanligt. Det ska i alla fall vara skönt att prata av sig om vi kommer till ett sånt humör. Men om det blir så kommer jag antagligen bli en bölande hög på marken. Feelings can kill you.

/Catte

RSS 2.0